Nieuws

Zaterdag 22 November 14:30 bij Molen ‘De Hoop’ – Intocht Sinterklaas

Sinterklaas terug in Hellendoorn
Eindelijk is het weer zo ver. Sinterklaas komt op zaterdag 22 november, samen met al zijn pieten naar het mooie Hellendoorn. Deze dag zal in het teken staan van alle kinderen die in het dorp zijn. Omstreeks 14.30 uur zal Sinterklaas per koets arriveren bij  Molen piet‘De Hoop’ te Hellendoorn. Het grote feest zal uiteindelijk uitbarsten op de Schapenmarkt, zorg dat je erbij bent!

Sinterklaas en de pepernotenmachine
Het bezoek van Sinterklaas zal ook dit jaar weer een heel spektakel worden en we vragen de kinderen dan ook de pieten te helpen zoeken. Waarnaar?
Dit zal Sinterklaas vertellen wanneer hij op de Molen staat. Het is heel belangrijk dat alle kindjes die bij de Molen zijn met Sinterklaas mee gaan naar de Schapenmarkt.

Prof-Piet is namelijk de sleutel van de pepernotenmachine kwijtgeraakt. Dit is slecht nieuws, heel slecht nieuws voor iedereen die graag pepernoten eet in Hellendoorn. Zijn er nu wel genoeg pepernoten voor alle lieve kinderen? De paniek slaat toe want hoe nu verder? Wat moeten de pieten doen zonder pepernotenmachine? Maar de allerbelangrijkste vraag is; WAAR IS DE SLEUTEL? Kom allemaal helpen!

NIEUW dit jaar: Sinterklaas wordt een jaartje ouder en kan het hele stuk niet meer zo goed volhouden. Daarom gaat Sinterklaas per koets door de Dorpsstraat, omsingeld met allemaal leuke, gezellige en dansende pieten. Halverwege zal Sinterklaas uitstappen om de kinderen te ontmoetten. Hier heeft Sinterklaas natuurlijk alle tijd om tekeningen aan te nemen, handjes te schudden en op de foto te gaan. Uiteindelijk zal het spektakel eindigen bij de Schapenmarkt. Hier zullen de prijzen van de tekeningen, die ingeleverd kunnen worden in het logeerhuis van Sinterklaas uitgedeeld worden en kan er gedanst worden met alle pieten.

We zien jullie graag!

Leave a Comment